Sahine (Peygamber Efendimiz (Sav) Çok Severmiş) Tanımı İçin Malzemeler
1 yemek kaşığı oda sıcaklığımda tereyağ
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı tahin
Üzeri için:
Kavrulmuş susam
Ceviz parçaları
Sahine (Peygamber Efendimiz (Sav) Çok Severmiş) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Geniş bir tabakta orda sıcaklığına getirdiğimiz tereyağı bal ve tahinle güzelce karıştırıyoruz.
Pürüzsüz bir kıvama gelmesini sağlıyoruz.
Servis tabağımıza alıp, üzerini kavrulmuş susam ve kırılmış ceviz parçacıkları ile süslüyoruz. Ekmeği bana bana yiyoruz. Afiyet olsun.
Sahine (Peygamber Efendimiz (Sav) Çok Severmiş) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 yemek kaşığı oda sıcaklığımda tereyağ
2 yemek kaşığı bal
2 yemek kaşığı tahin
Üzeri için:
Kavrulmuş susam
Ceviz parçaları
Sahine (Peygamber Efendimiz (Sav) Çok Severmiş) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Geniş bir tabakta orda sıcaklığına getirdiğimiz tereyağı bal ve tahinle güzelce karıştırıyoruz.
Pürüzsüz bir kıvama gelmesini sağlıyoruz.
Servis tabağımıza alıp, üzerini kavrulmuş susam ve kırılmış ceviz parçacıkları ile süslüyoruz. Ekmeği bana bana yiyoruz. Afiyet olsun.
Sahine (Peygamber Efendimiz (Sav) Çok Severmiş) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı