SoruCevap
Yeni Üye
Sahine (Sahurda Tok Tutacak En Lezzetli Kahvaltılık) Tanımı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı tereyağı (Oda sıcaklığında yumuşamış)
3-4 yemek kaşığı süzme bal
1 küçük çay bardağı tahin
Sahine (Sahurda Tok Tutacak En Lezzetli Kahvaltılık) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tahinin bence en hoş hali bu olmalı. Sabah kahvaltısında çok besleyici üretimi da çok kolay.
Tüm materyalleri pürüzsüz bir kıvam alana kadar kaşık yardımıyla karıştırın. Çok katı olmayacak.
Süzme balı az gelirse ekleme yapabilirsiniz.
Üzerine susam yahut ceviz ile servis yapabilirsiniz.
Sahine (Sahurda Tok Tutacak En Lezzetli Kahvaltılık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 yemek kaşığı tereyağı (Oda sıcaklığında yumuşamış)
3-4 yemek kaşığı süzme bal
1 küçük çay bardağı tahin
Sahine (Sahurda Tok Tutacak En Lezzetli Kahvaltılık) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tahinin bence en hoş hali bu olmalı. Sabah kahvaltısında çok besleyici üretimi da çok kolay.
Tüm materyalleri pürüzsüz bir kıvam alana kadar kaşık yardımıyla karıştırın. Çok katı olmayacak.
Süzme balı az gelirse ekleme yapabilirsiniz.
Üzerine susam yahut ceviz ile servis yapabilirsiniz.
Sahine (Sahurda Tok Tutacak En Lezzetli Kahvaltılık) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı