Şakşuka Tanımı İçin Malzemeler
3 adet patlıcan
3 adet kabak
3 adet patates
7 adet biber
5 adet havuç
3 adet domates
5 diş sarımsak
Sıvı yağ
Tuz
Şakşuka Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel zerzevatları yıkayıp küp küp doğrayıp hazır hale getiriyoruz.
Geniş tencere yada tavada evvel patatesten başlayarak kızartıp kalan sebzelerle sürdürüyoruz.
Diğer yandan domatesleri doğrayıp ,sarımsakları rendeledikten sonra soteleyip kızartmış olduğumuz karışımın üzerine gezdiriyoruz.
İsteyen sos soğuduktan sonra üzerine yoğurt ekleyebilir. Afiyet olsun. .
Şakşuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 adet patlıcan
3 adet kabak
3 adet patates
7 adet biber
5 adet havuç
3 adet domates
5 diş sarımsak
Sıvı yağ
Tuz
Şakşuka Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel zerzevatları yıkayıp küp küp doğrayıp hazır hale getiriyoruz.
Geniş tencere yada tavada evvel patatesten başlayarak kızartıp kalan sebzelerle sürdürüyoruz.
Diğer yandan domatesleri doğrayıp ,sarımsakları rendeledikten sonra soteleyip kızartmış olduğumuz karışımın üzerine gezdiriyoruz.
İsteyen sos soğuduktan sonra üzerine yoğurt ekleyebilir. Afiyet olsun. .
Şakşuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı