Sansebastian Cheesecake

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Sansebastian Cheesecake Tarifi İçin Malzemeler
300 gram labne peynir
400 gram krem peynir
1 kutu kaymak
1 kutu krema
3 yemek kaşığı un
1 su bardağı şeker(200 ml bardak) yarın su bardağı pudra şekeri ( tadını hafifletmesi için pudra ş daha çok koyulabilir)
4 adet yumurta
1 yemek kaşığı nişasta mısır veya buğday
1 paket vanilya
Yarım limon suyu
Sosu için;
200 ml krema
60 gram bitter çikolata
60 gram sütlü çikolata
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı sürülebilir çikolata

Sansebastian Cheesecake Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak yumurta ve şekerleri köpük olana dek çırpalım.
Sonra kabın içine labne kaymak ve kremayıda pürüzsüz bir kıvam olana kadar çırpalım.
Daha sonra 2 yemek kaşığı unu nişastayı limon suyunu ve vanilyayı ekleyip çırpalım.
Yağlı kağıt serdiğimiz kelepçeli kalıbımıza dökelim ve 230 derece fırında 20-25 dk pişirelim ama sizin daha erkende pişebilir ben kıvamı hafif koyu seviyorum.
Sosu için kremayı ve çikolataları ocağa alalım ve eriyene dek karıştıralım.
Eridikten sonra oacaktan alalım(kaynatmadan).
Fırından çıkmış ılık olan cheesecakein üzerine sosumuzu dökelim ve 1 gece dinlendirip üzerini istediğiniz meyvelerle süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun ‍
Sansebastian Cheesecake Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt