Sarıkanat Izgara Tanımı İçin Gereçler
1 kg sarıkanat balığı
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Sarıkanat Izgara Tanımı Yapılışı
Balıklar temizlenir ve yıkanır.
Üzerine fırça yardımı ile zeytinyağ sürülür ve tuz atılır.
Izgarada pişirilir. (fırın ızgara da tercih edilebilir. ).
Yanına yeşillikler, turp ve soğan ile hoş bir sunum yapılır.
1 kg sarıkanat balığı
3 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Sarıkanat Izgara Tanımı Yapılışı
Balıklar temizlenir ve yıkanır.
Üzerine fırça yardımı ile zeytinyağ sürülür ve tuz atılır.
Izgarada pişirilir. (fırın ızgara da tercih edilebilir. ).
Yanına yeşillikler, turp ve soğan ile hoş bir sunum yapılır.