Sarımsaklı Lahmacun İçi (Meşhur Antep Lahmacunu) Tanımı İçin Malzemeler
300 gram az yağlı kıyma
Yarım demet maydanoz
3 adet yeşil biber
1 baş kuru sarımsak
4 adet domates
1 yemek kaşığı biber salçası
2 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
Sarımsaklı Lahmacun İçi (Meşhur Antep Lahmacunu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemelerimizi robottan geçirip baharat ve salçamızı ekleyip yeterlice yoğuruyoruz ve fırına gönderiyoruz. İsteğinize nazaran meskende de kendiniz hamurunuzu hazırlayıp fırınınızda yapabilirsiniz lakin fırına göndermek hem daha kolay ve lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler müsabakasına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Sarımsaklı Lahmacun İçi (Meşhur Antep Lahmacunu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
300 gram az yağlı kıyma
Yarım demet maydanoz
3 adet yeşil biber
1 baş kuru sarımsak
4 adet domates
1 yemek kaşığı biber salçası
2 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
Sarımsaklı Lahmacun İçi (Meşhur Antep Lahmacunu) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemelerimizi robottan geçirip baharat ve salçamızı ekleyip yeterlice yoğuruyoruz ve fırına gönderiyoruz. İsteğinize nazaran meskende de kendiniz hamurunuzu hazırlayıp fırınınızda yapabilirsiniz lakin fırına göndermek hem daha kolay ve lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler müsabakasına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma talihi yakala.
Sarımsaklı Lahmacun İçi (Meşhur Antep Lahmacunu) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı