Son konular

Sebzeli Et Haşlama

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Sebzeli Et Haşlama Tarifi İçin Malzemeler
1 kg et (haşlanmış)
Yarım çay bardağı sıvıyağ
2 adet patates
2 adet havuç
6 -7 kadar ufak boy kuru soğan
1 su bardağı et suyu (haşladığımız etin suyu)
2 su bardağı su (üzeri geçinceye kadar)
1 yemek kaşığı un
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı zerdeçal
Tuz

Sebzeli Et Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce etimizi ceviz büyüklüğünde doğrayıp yıkayalım ve düdüklüye üstünü geçinceye kadar su koyup 45dk haşlayalım .
Sonra tenceremize sıvı yağı koyalım.
Üzerine havuç ve soğanları ilâve edip biraz kavuralım.
Un ilave edip kokusu çıkasıya kavuralım .
Patatesleri ekleyip karıştıralım .
Haşlayıp suyunu süzdüğümüz etlerimizi ekleyelim.
Sarımsağı ve et suyunu normal suyuda üzeri geçinceye kadar ekleyip kaynamaya bırakalım .
Kaynayınca tuzunu ilave edelim 20dk pişirelim .
Sonra indirmeye yakın zerdeçal ilave edip 10dk daha kaynatalım afiyet olsun
Sebzeli Et Haşlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Sebzeli Haşlama Gerdan Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo kuzu gerdan 4 adet orta boy patates 3 adet ortaboy kuru soğan 3 adet havuç 1 yemek kaşığı salça 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı tuz 2.5 su bardağı kaynar su Sebzeli Haşlama Gerdan Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Düdüklüye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
16
  • Soru
Sebzeli Kemik Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 2 kg kemikli kuzu eti 1 adet büyük soğan 3 diş sarımsak 3 adet patates 3 adet havuç Tuz 3- 3,5 litre su Servis esnasında baharat olarak karabiber ve kırmızı pulbiber tercihen kullanabilirsiniz Sebzeli Kemik Haşlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Sebzeli Et Haşlama Tarifi İcin Malzemeler *300 gram kemikli et *2 adet patates *1 soğan *2 yemek kaşığı un *2 yemek kaşığı tereyağı, tuz karabiber *Servis icin limon *2 diş sarımsak Sebzeli Et Haşlama Tarifi Yapılışı 1 *Etler yıkanır duduklu ye 3 su bardağı su ve 2 diş sarımsak ile ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
  • Soru
Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı İçin Malzemeler Yarım kilo kuşbaşı et (haşlanmış) 1 adet soğan 1 adet yeşil biber 1 adet havuç 2 adet patates 1 yemek kaşığı un Karabiber Köri Pulbiber Tuz Kekik Bol Sebzeli Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Haşlanmış etleri tencereye alıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo tavuk baget 2 adet patates 2 adet havuç 10 adet arpacık soğan yada bir baş kuru soğan 4 diş rendelenmiş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 4.5 yemek kaşığı zeytinyağ Sosu için 1/2 (yarım) limon suyu 1 dolu tatlı kaşığı un 1 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Üst Alt