SoruCevap
Yeni Üye
Sebzeli Türlü Tanımı İçin Malzemeler
250 gram dana kuşbaşı
2 adet patates
2 adet havuç
1 adet soğan
2 adet domates
1 kase bezelye
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Sebzeli Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yemeklik doğranmış etimizi kavuruyoruz.
Ardından soğanı ek edip, soteledikten sonra sırasıyla havucu patatesi bezelyeyi ekliyoruz.
En son domates ve salçasını ekleyip, baharatlarını ekliyoruz.
Biraz su ekledikten sonra pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.
Sebzeli Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
250 gram dana kuşbaşı
2 adet patates
2 adet havuç
1 adet soğan
2 adet domates
1 kase bezelye
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Karabiber
Sebzeli Türlü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yemeklik doğranmış etimizi kavuruyoruz.
Ardından soğanı ek edip, soteledikten sonra sırasıyla havucu patatesi bezelyeyi ekliyoruz.
En son domates ve salçasını ekleyip, baharatlarını ekliyoruz.
Biraz su ekledikten sonra pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.
Sebzeli Türlü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı