Şeftali Soslu Magnolia Tanımı İçin Materyaller
Petibör bisküvi
Yulaflı bisküvi
Muhallebisi için
1 litre süt
3 kaşık nişasta
3 kaşık un
1 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 paket vanilin
1 kaşık tereyağ
1 paket krem şanti
Sosu için;
5 adet şeftali
3 kaşık nişasta
1 kaşık şeker
Şeftali Soslu Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bisküvileri karıştırıp rondodan geçirin.
Muhallebisi için süt, şeker, yumurta, nişasta, un karıştırıp ocağa alın.
Kaynayan kadar karıştırın.
Kaynayanca tereyağ ve vanilini ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra krem şantiye karıştırın.
Sosu için şeftalileri rondodan geçirin, rendeleyedebilirsiniz.
Şeftali, nişasta ve şekeri karıştırıp jel halini alana kadar pişirin soğumaya bırakın.
İstediğiniz biçim kuplarda süsleyip bisküvi, muhallebi, bisküvi, muhallebi ve en son olarak sosu döküp istediğiniz üzere süsleyin.
1 saat dolapta bekletin.
Afiyet olsun
Petibör bisküvi
Yulaflı bisküvi
Muhallebisi için
1 litre süt
3 kaşık nişasta
3 kaşık un
1 adet yumurta
1 su bardağı şeker
1 paket vanilin
1 kaşık tereyağ
1 paket krem şanti
Sosu için;
5 adet şeftali
3 kaşık nişasta
1 kaşık şeker
Şeftali Soslu Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Bisküvileri karıştırıp rondodan geçirin.
Muhallebisi için süt, şeker, yumurta, nişasta, un karıştırıp ocağa alın.
Kaynayan kadar karıştırın.
Kaynayanca tereyağ ve vanilini ekleyip karıştırın. Soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra krem şantiye karıştırın.
Sosu için şeftalileri rondodan geçirin, rendeleyedebilirsiniz.
Şeftali, nişasta ve şekeri karıştırıp jel halini alana kadar pişirin soğumaya bırakın.
İstediğiniz biçim kuplarda süsleyip bisküvi, muhallebi, bisküvi, muhallebi ve en son olarak sosu döküp istediğiniz üzere süsleyin.
1 saat dolapta bekletin.
Afiyet olsun