Pasta şeker hamuru tarifi
Malzemeler
900 g pudra şekeri
60ml su
3 tatlı kaşığı toz jelatin
170g glikoz
4,5 tatlı kaşığı gliserin
Hazırlanışı
Jelatini kaseye koyun ve uzerine suyu ekleyin sissin sonra ben mari yapin jelatini yani kaseyi kaynayan suyun ustune koyun jelatini eritin ve daha sonra gliserinle glikozu koyun ama sakin kaynamasin hafif renk deyistirdikten sonra karisimi alin ve pudra sekerin uzerine dokun once kaşıkla karıştırın ve daha sonra ellerinizle devam edin iyice karistirin sert bir hamur olaca hamuru yaptiktan sonra guzelce sarin ve en azindan bir gun bekletin ve kullanabilirsiniz
Malzemeler
900 g pudra şekeri
60ml su
3 tatlı kaşığı toz jelatin
170g glikoz
4,5 tatlı kaşığı gliserin
Hazırlanışı
Jelatini kaseye koyun ve uzerine suyu ekleyin sissin sonra ben mari yapin jelatini yani kaseyi kaynayan suyun ustune koyun jelatini eritin ve daha sonra gliserinle glikozu koyun ama sakin kaynamasin hafif renk deyistirdikten sonra karisimi alin ve pudra sekerin uzerine dokun once kaşıkla karıştırın ve daha sonra ellerinizle devam edin iyice karistirin sert bir hamur olaca hamuru yaptiktan sonra guzelce sarin ve en azindan bir gun bekletin ve kullanabilirsiniz