Şekersiz Mandalinalı Kek Tanımı İçin Malzemeler
6 adet mandalina (Ortadan ikiye bölünecek)
4 adet yumurta
1 su bardağı monk meyve tatlandırıcısı
1 su bardağı badem sütü
1/3 su bardağı hindistan cevizi yağı
2 paket kabartma tozu
1½ su bardağı badem unu
1/2 (yarım) su bardağı hindistan cevizi unu
Şekersiz Mandalinalı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel mandalinaları ortadan ikiye kesiyoruz.
Sonra yuvarlak fırın tepsisine yerleştiriyoruz.
Sonra bir kapta öbür gereçleri karıştırıp, dizilmiş mandalinalı fırın tepsisine kek hamurunu döküyoruz.
Önceden ısınmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişiriyoruz.
Şekersiz Mandalinalı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 adet mandalina (Ortadan ikiye bölünecek)
4 adet yumurta
1 su bardağı monk meyve tatlandırıcısı
1 su bardağı badem sütü
1/3 su bardağı hindistan cevizi yağı
2 paket kabartma tozu
1½ su bardağı badem unu
1/2 (yarım) su bardağı hindistan cevizi unu
Şekersiz Mandalinalı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel mandalinaları ortadan ikiye kesiyoruz.
Sonra yuvarlak fırın tepsisine yerleştiriyoruz.
Sonra bir kapta öbür gereçleri karıştırıp, dizilmiş mandalinalı fırın tepsisine kek hamurunu döküyoruz.
Önceden ısınmış 180 derece fırında 30-35 dakika pişiriyoruz.
Şekersiz Mandalinalı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı