Semiz Otlu Bulgurlu Çorba +8 Ay Tanımı İçin Materyaller
1 arpacık soğan
Küçük 1 diş sarımsak
Yarım havuç
4-5 kol semiz otu
2 buz küp tavuk yahut et suyu
1 buz kalıbı kırmızı biber yahut kullanıyorsanız 1 çay kaşığı konut imali domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı bulgur
Yarım çay bardağı su
Semiz Otlu Bulgurlu Çorba +8 Ay Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Soğan ve sarımsaklar küçük doğranıp zeytinyağında kısık ateşte sotelenir.
Minik doğranan havuç eklenir. Üzerine kırmızı biber ve tavuk suyu eklenip karıştırılır.
Yarım çay bardağı ılık su da eklenip kaynayınca bulgur eklenir.
Bulgur suyunu çekip havuç yumuşayınca güzelce karıştırılır altını kapatmaya yakın minik doğranmış semiz otu eklenir ve soğuyunca servis edilir ellerimize sıhhat bebişlerimize afiyet olsun
Not: ıspanak ve semiz otu yemekleri yenilmediğinde tekrardan ısıtılmamalıdır.. Oda sıcaklığında tüketilmelidir .
1 arpacık soğan
Küçük 1 diş sarımsak
Yarım havuç
4-5 kol semiz otu
2 buz küp tavuk yahut et suyu
1 buz kalıbı kırmızı biber yahut kullanıyorsanız 1 çay kaşığı konut imali domates salçası
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı bulgur
Yarım çay bardağı su
Semiz Otlu Bulgurlu Çorba +8 Ay Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Soğan ve sarımsaklar küçük doğranıp zeytinyağında kısık ateşte sotelenir.
Minik doğranan havuç eklenir. Üzerine kırmızı biber ve tavuk suyu eklenip karıştırılır.
Yarım çay bardağı ılık su da eklenip kaynayınca bulgur eklenir.
Bulgur suyunu çekip havuç yumuşayınca güzelce karıştırılır altını kapatmaya yakın minik doğranmış semiz otu eklenir ve soğuyunca servis edilir ellerimize sıhhat bebişlerimize afiyet olsun
Not: ıspanak ve semiz otu yemekleri yenilmediğinde tekrardan ısıtılmamalıdır.. Oda sıcaklığında tüketilmelidir .