Semizotu Ispanak Kökü Kavurması Tanımı İçin Gereçler
1 bağ ıspanağın koku
1 bağ semizotu
2 adet biber
1 baş soğan
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
1 domates rendesi
Semizotu Ispanak Kökü Kavurması Tanımı Yapılışı
Benim son vakitler da soframdan asla eksik olmuyor ve gelelim tanımımıza öncelikle soğanımızı yemeklik doğrayıp 5 dakika kadar kavuruyoruz .
Üzerine salçamızı ve domatesimizi ekliyoruz sonrasında semizotlarımızı da yemeklik doğrayıp ekleyip onları da kavuruyoruz.
10 dk kadar üzerine ıspanak köklerimizi ekliyoruz ve üzerine tuz yahut istediğiniz baharatları ekliyoruz.
Kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz sonrasında sunum yapabilir ve afiyetle yiyebilirsiniz .
1 bağ ıspanağın koku
1 bağ semizotu
2 adet biber
1 baş soğan
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı salça
1 domates rendesi
Semizotu Ispanak Kökü Kavurması Tanımı Yapılışı
Benim son vakitler da soframdan asla eksik olmuyor ve gelelim tanımımıza öncelikle soğanımızı yemeklik doğrayıp 5 dakika kadar kavuruyoruz .
Üzerine salçamızı ve domatesimizi ekliyoruz sonrasında semizotlarımızı da yemeklik doğrayıp ekleyip onları da kavuruyoruz.
10 dk kadar üzerine ıspanak köklerimizi ekliyoruz ve üzerine tuz yahut istediğiniz baharatları ekliyoruz.
Kapağını kapatıp kısık ateşte pişmeye bırakıyoruz sonrasında sunum yapabilir ve afiyetle yiyebilirsiniz .