Simit Pişi Tanımı İçin Malzemeler
2 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu isteğe bağlı karbonat
1 adet yumurta
Göz kararı un
Damak tadına nazaran tuz
1 su bardağı kadar susam
Kızartmak için
Sıvı yağ
Simit Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
2 su bardağı yoğurdu bi kaba alalım.
Ardından yumurtamızı ekleyip karıştıralım.
Ardından kabartma tozunu ve unu ekleyip yoğuralım.
Tuzunu ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim. Hafif ele yapışmayan bir hamur olsun.
Sonrasında susama batırıp yağ da kızartalım.
Simit Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı yoğurt
1 paket kabartma tozu isteğe bağlı karbonat
1 adet yumurta
Göz kararı un
Damak tadına nazaran tuz
1 su bardağı kadar susam
Kızartmak için
Sıvı yağ
Simit Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
2 su bardağı yoğurdu bi kaba alalım.
Ardından yumurtamızı ekleyip karıştıralım.
Ardından kabartma tozunu ve unu ekleyip yoğuralım.
Tuzunu ekleyip yumuşak bir hamur elde edelim. Hafif ele yapışmayan bir hamur olsun.
Sonrasında susama batırıp yağ da kızartalım.
Simit Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı