Şipşak Salata Tanımı İçin Malzemeler
7-8 adet marul
2 adet havuç
Çeyrek mor lahana
Sosu için;
Yarım limon suyu
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
Tuz
Şipşak Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemeler yıkanıp marul ve lahanayı ince ince doğranır.
Havuçların dışını soyup rendelenir.
Sos hazırlanıp salatamıza döküp karıştırılır.
Servis tabağına alınıp servis edilir afiyet olsun
Şipşak Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
7-8 adet marul
2 adet havuç
Çeyrek mor lahana
Sosu için;
Yarım limon suyu
3 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı nar ekşisi
Tuz
Şipşak Salata Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Malzemeler yıkanıp marul ve lahanayı ince ince doğranır.
Havuçların dışını soyup rendelenir.
Sos hazırlanıp salatamıza döküp karıştırılır.
Servis tabağına alınıp servis edilir afiyet olsun
Şipşak Salata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı