Soğan Turşusu Tarifi İçin Malzemeler
650-700 gram kırmızı soğan
1 lt cam kavanoz
200 ml sirke
200 ml su
2 yemek kaşığı şeker
Kaya tuzu
Soğan Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları doğrayalım ve kavanoza dolduralım.
Küçük tencereye sirkeyi, suyu, tuzu ve şekeri koyalım ve altını açıp şeker ve tuz eriyene kadar karıştırarak 5dk kaynatalım.
Kavanoza dökelim ve kapağını sıkıca kapatıp ters çevirelim.
Soğuduktan sonra buzdolabına koyalım. 24 saat sonra tüketebilirsiniz….
Soğan Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
650-700 gram kırmızı soğan
1 lt cam kavanoz
200 ml sirke
200 ml su
2 yemek kaşığı şeker
Kaya tuzu
Soğan Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Soğanları doğrayalım ve kavanoza dolduralım.
Küçük tencereye sirkeyi, suyu, tuzu ve şekeri koyalım ve altını açıp şeker ve tuz eriyene kadar karıştırarak 5dk kaynatalım.
Kavanoza dökelim ve kapağını sıkıca kapatıp ters çevirelim.
Soğuduktan sonra buzdolabına koyalım. 24 saat sonra tüketebilirsiniz….
Soğan Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı