Burnumuz aktığında , kendimizi halsiz hissettiğimizde , boğazımız ağrıdığında yani her derde deva olan bu cayı kesinlikle denemelisiniz imagessogukalginligiicinbitkicayi5ad3ca4fef3c0gif
imagessogukalginligiicinbitkicayi5ad3ca514a5db
Malzemeler :
Ihlamur 50 gr
Adacayı 20 gr
Tarcın 1 bucuk
Zencefil 2 parca
Karanfil 5 adet
Havlıcan 2 parca
Kuşburnu 50 gr
Hibuskus 30 gr
Okaliptus 5 yaprak
Papatya 10 tane
Hazırlanışı :
Malzemeleri hazırladıktan sonra bir bardak kaynar suya 1 tatlı kaşığı karışımdan koyup 5 dk demledikten sonra suzun Bal veya pekmezle icebilirsiniz
imagessogukalginligiicinbitkicayi5ad3ca514a5db
Malzemeler :
Ihlamur 50 gr
Adacayı 20 gr
Tarcın 1 bucuk
Zencefil 2 parca
Karanfil 5 adet
Havlıcan 2 parca
Kuşburnu 50 gr
Hibuskus 30 gr
Okaliptus 5 yaprak
Papatya 10 tane
Hazırlanışı :
Malzemeleri hazırladıktan sonra bir bardak kaynar suya 1 tatlı kaşığı karışımdan koyup 5 dk demledikten sonra suzun Bal veya pekmezle icebilirsiniz