Son konular

Soğuk Karpuz Çorbası (Serinlemek Garantili)

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
16
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,520
Soğuk Karpuz Çorbası (Serinlemek Garantili) Tanımı İçin Gereçler
1 orta karpuz
200ml krema
2 bardak toz şeker
Nane
Buz

Soğuk Karpuz Çorbası (Serinlemek Garantili) Tanımı Yapılışı

Karpuzun üstünü kesin içini çıkartıp süzgeçten geçirin.
İçine geri alın blanderdan geçirin.
Krema ve şekeri ekleyip bir daha geçirin.
Nane ve buzu içine atın servis edebilirsiniz. * bon appetit!.
 

Similar threads

  • Soru
Karpuz Limonata Tanımı İçin Materyaller Yarım karpuz Yarım limon Buz Nane yaprağı Karpuz Limonata Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Yarım karpuzu bir süzgecin üzerine kesiyor. Daha sonra süzgeçten ellerimiz yardımıyla geçiriyor ve suyunu alttaki kaba çıkartıyoruz. Süzdüğümüz karpuzun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Karpuz Pasta Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta 1 su bardağı şeker (200ml bardak) Yarım çay bardağı sıcak su 1 çay bardağı sıvı yağ 2 su bardağı un 1 su bardaği ıspanak püresi 1 paket vanilya şekeri 1 paket kabartma tozu Keki ılımak için; 1 su bardağı sıcak su 1 yemek kaşığı pudra şekeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Karpuz İle Neler Yapılabilir? sorusu, karpuzun farklı kullanım alanlarını keşfetmek isteyenler için oldukça ilgi çekici olabilir. Karpuz, yaz aylarının vazgeçilmez meyvelerinden biridir ve sadece tüketmek için değil, aynı zamanda farklı şekillerde kullanılarak da keyifli deneyimler sunabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
  • Soru
Dalgona Kahve (Tiktok Kahvesi) Köpürme Garantili Tanımı İçin Malzemeler 2 yemek kaşığı granül kahve 5 yemek kaşığı sıcak su 2.5 yemek kaşığı şeker 500 ml soğuk süt 3-4 küp buz Dalgona Kahve (Tiktok Kahvesi) Köpürme Garantili Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sıcak suyu, granül kahveyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Karpuz suyu sever mi? Bu yaz aylarında serinlemek için tercih edilen bir içecektir. Karpuz suyu, serinletici ve ferahlatıcı özelliğiyle öne çıkar. Karpuz suyu nasıl yapılır? için öncelikle olgunlaşmış bir karpuzu seçmek gerekir. Karpuzun kabuğunu soyup, parçalara ayırın ve blenderda iyice çekin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
13
Üst Alt