Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

S

SONERBOZKURT35 PAYLAŞIMLARI

Abi kimse kimseyi atmıyor neden böyle birşey söyleme ihtiyacı hissetiniz anlamadım
Yapamıyorm kızmıyorum kimse yardım etmeyince kırıcı oluyorum

Bütün hasta Forumdaşlara geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
Ben de emekliyim. On bir yıl önce otururken kalkmak istediğimde belimde çok çok şiddetli bir ağrı oldu. Allah hiç bir insana böyle bir ağrı vermesin. Çekilen MR ve Tomografi sonucunda Aort Anevrizması olduğum, belde kanal daralması ve dizlere de protez takılması gerektiği söylendi. Üç ayda bir kardiyoloji ve dahiliye kontrollerim var. Gittiği yere kadar gidecek.
Aort anevrizması için ameliyat olma ölçüsü 55 mm. imiş. Benim ki ise 53 mm. Bu nedenle ameliyat yapmıyorlar. Şimdilik bu durumda devam ediyorum.
Geçmiş olsun

Allah (C.C.) nerede hasta ve şifa bekleyen var ise Şafi ismi şerifi hürmetine şifalar nasip eylesin
Amin Allah herkese şifalar versin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Tema özelleştirmeleri kullanılamıyor!

Tema özelleştirme alanlarını sizin için kullanılamıyor, lütfen daha fazla bilgi için yönetici ile iletişime geçiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri