Staub’da Etli Güveç Tanımı İçin Materyaller
400 gram kemikli kuzu eti
1 adet patlıcan
1 adet soğan
1 adet patates
1 adet kabak
1 adet köy biberi
1 adet kapya biber
3 diş sarımsak
Tuz
2 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı pul biber
2 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı biberiye
2 çay kaşığı kimyon
1 çorba kaşığı domates salçası
1 su bardağı su
Staub’da Etli Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Etleri tabana yerleştiriyoruz. Tüm zerzevatları soyup, iri iri doğrayıp, koyuyoruz.
Üzerine tuz ve baharatları serpiyoruz ve salçalı suyu ekliyoruz.
İsteğinize nazaran 1 yemek kaşığı tereyağını modül kesim üste atabiliriz.
Ocağımızda orta ateşte 10 dk pişiriyoruz.
Akabinde ısınmış fırında 180 derece 40 dk ve kapağını açıp, 220 derece 10 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Staub’da Etli Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
400 gram kemikli kuzu eti
1 adet patlıcan
1 adet soğan
1 adet patates
1 adet kabak
1 adet köy biberi
1 adet kapya biber
3 diş sarımsak
Tuz
2 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı pul biber
2 çay kaşığı kekik
2 çay kaşığı biberiye
2 çay kaşığı kimyon
1 çorba kaşığı domates salçası
1 su bardağı su
Staub’da Etli Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Etleri tabana yerleştiriyoruz. Tüm zerzevatları soyup, iri iri doğrayıp, koyuyoruz.
Üzerine tuz ve baharatları serpiyoruz ve salçalı suyu ekliyoruz.
İsteğinize nazaran 1 yemek kaşığı tereyağını modül kesim üste atabiliriz.
Ocağımızda orta ateşte 10 dk pişiriyoruz.
Akabinde ısınmış fırında 180 derece 40 dk ve kapağını açıp, 220 derece 10 dk pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Staub’da Etli Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı