Supangle (Az Materyal Çok Lezzet ) Tanımı İçin Materyaller
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya yahut çay kaşığının içi kadar vanilya özü
50gr bitter küvertür çikolata yahut yarım su bardağı damla çikolata
1 fiske tuz
Yarım su bardağı su
Supangle (Az Gereç Çok Lezzet ) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, şeker, nişasta, kakao ve tuzu tencereye alıp çırpıcıyla güzelce karıştırarak ocakta pişiriyoruz.
Göz göz olan tatlımızı ocaktan alıp çikolatasını ve vanilyasını ekleyip çikolata eriyene kadar güzelce çırpıyoruz.
Akabinde suyu azar azar ekleyip çırpmaya devam ediyoruz ve bu halde yaklaşık 2-3 dk çırpıyoruz.
Sonra kuplara paylaştırıp servise hazır hale getiriyoruz.Deneyeceklere afiyet şifa olsun
Dipnot: isterseniz kuplara kek yahut browni koyup üzerine tatlıyı ek edebilirsiniz. Ben sade tercih ettim. Böylede pek lezzetli
Supangle (Az Gereç Çok Lezzet ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
1 paket vanilya yahut çay kaşığının içi kadar vanilya özü
50gr bitter küvertür çikolata yahut yarım su bardağı damla çikolata
1 fiske tuz
Yarım su bardağı su
Supangle (Az Gereç Çok Lezzet ) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, şeker, nişasta, kakao ve tuzu tencereye alıp çırpıcıyla güzelce karıştırarak ocakta pişiriyoruz.
Göz göz olan tatlımızı ocaktan alıp çikolatasını ve vanilyasını ekleyip çikolata eriyene kadar güzelce çırpıyoruz.
Akabinde suyu azar azar ekleyip çırpmaya devam ediyoruz ve bu halde yaklaşık 2-3 dk çırpıyoruz.
Sonra kuplara paylaştırıp servise hazır hale getiriyoruz.Deneyeceklere afiyet şifa olsun
Dipnot: isterseniz kuplara kek yahut browni koyup üzerine tatlıyı ek edebilirsiniz. Ben sade tercih ettim. Böylede pek lezzetli
Supangle (Az Gereç Çok Lezzet ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı