SoruCevap
Yeni Üye
Supangle Tanımı İçin Malzemeler
1 lt artı 2 bardak süt
6 yemek kaşığı dolusu toz şeker
6 yemek kaşık dolusu mısır nişastası ( un yahut buğday nişastası da olabilir)
2 adet yumurta sarısı
5 yemek kaşığı kakao
200 gram bitter çikolata
1 paket krema
1 paket vanilya
Üzeri için;
1 paket damla çikolata
1 paket bitter çikolata
1 paket beyaz çikolata
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sütü tencereye alalım.
Ayrı bir kasede iki bardak sütle yumurta sarılarını, nişasta, kakao ve şekeri çırpalım.
Tenceredeki süte ek edelim ve karıştıralım.
Çikolatayı ekleyelim.
Göz göz olmaya başlayınca kremayı dökelim, altını kapatalım.
Ilıyana kadar mikserle orta ara çırpalım.
Kaselere paylaştıralım. ( bu ölçüyle 12 adet çıktı).
Üzerlerine damla çikolata ve rendelenmiş öteki çikolatalarla süsleyelim.Afiyet olsun.
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 lt artı 2 bardak süt
6 yemek kaşığı dolusu toz şeker
6 yemek kaşık dolusu mısır nişastası ( un yahut buğday nişastası da olabilir)
2 adet yumurta sarısı
5 yemek kaşığı kakao
200 gram bitter çikolata
1 paket krema
1 paket vanilya
Üzeri için;
1 paket damla çikolata
1 paket bitter çikolata
1 paket beyaz çikolata
Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sütü tencereye alalım.
Ayrı bir kasede iki bardak sütle yumurta sarılarını, nişasta, kakao ve şekeri çırpalım.
Tenceredeki süte ek edelim ve karıştıralım.
Çikolatayı ekleyelim.
Göz göz olmaya başlayınca kremayı dökelim, altını kapatalım.
Ilıyana kadar mikserle orta ara çırpalım.
Kaselere paylaştıralım. ( bu ölçüyle 12 adet çıktı).
Üzerlerine damla çikolata ve rendelenmiş öteki çikolatalarla süsleyelim.Afiyet olsun.
Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı