Supangle Tarifi İçin Malzemeler
1 litre süt (5 su bardağı)
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı un ve nişasta karışımı
Nişasta 1 yemek kaşığı olması yeterli
1 tane tam yumurta
1 su bardağı buzlu su
1 paket 80 gr çikolata sütlü veya bitter
1 dolu yemek kaşığı tereyağ
Yarım su bardağı kakao
Keselerin dibinde koymak için,kakaolu kek yada bisküvi kırıntıları
Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bir su bardağı suyu buzdolabına koyunuz. İyice buz gibi olması gerek, hatta içine buz bile atabilirsiniz.
Sütü tencereye alalım.
Üzerine şeker,un nişasta karışımı,kakao ve yumurtayı alalım,iyice karıştırın, ocağa koyun,karıştırarak pişirin. Dibi tutmasın, fokurdayınca ocaktan indirin.
İlk sıcaklığında tereyağ ve çikolatayı ekleyin,. İyice karıştırın.
Buzlu suyuda ekleyip,mikserle 5 dakika kadar çırpın.
Kselerin dibine kek yada bisküvi parçalarından ekleyin.
Üzerine yeterince supangle ekleyin,isteğe göre süsleyip buzdolabına soğumaya bırakın,mümkünse 1 gece dolapta bekletin,çok daha lezzetli oluyor
Supangle tarifini ayrıntılarıyla videolu bir şekilde izlemek isterseniz. Istagram ,@semranin_guncesi’ adlı, hesabımada beklerim. Takip etmeyi yorum yapmayı lütfen. Unutmayın. mutfağı seven yemek yapmayı seven birine destek olursanız çok çok. Mutlu olurum. İstagram hesap için pepecura profıldeki linge tıklayarak takip edebilirsiniz.
Supangle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt (5 su bardağı)
1 su bardağı şeker
Yarım su bardağı un ve nişasta karışımı
Nişasta 1 yemek kaşığı olması yeterli
1 tane tam yumurta
1 su bardağı buzlu su
1 paket 80 gr çikolata sütlü veya bitter
1 dolu yemek kaşığı tereyağ
Yarım su bardağı kakao
Keselerin dibinde koymak için,kakaolu kek yada bisküvi kırıntıları
Supangle Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bir su bardağı suyu buzdolabına koyunuz. İyice buz gibi olması gerek, hatta içine buz bile atabilirsiniz.
Sütü tencereye alalım.
Üzerine şeker,un nişasta karışımı,kakao ve yumurtayı alalım,iyice karıştırın, ocağa koyun,karıştırarak pişirin. Dibi tutmasın, fokurdayınca ocaktan indirin.
İlk sıcaklığında tereyağ ve çikolatayı ekleyin,. İyice karıştırın.
Buzlu suyuda ekleyip,mikserle 5 dakika kadar çırpın.
Kselerin dibine kek yada bisküvi parçalarından ekleyin.
Üzerine yeterince supangle ekleyin,isteğe göre süsleyip buzdolabına soğumaya bırakın,mümkünse 1 gece dolapta bekletin,çok daha lezzetli oluyor
Supangle tarifini ayrıntılarıyla videolu bir şekilde izlemek isterseniz. Istagram ,@semranin_guncesi’ adlı, hesabımada beklerim. Takip etmeyi yorum yapmayı lütfen. Unutmayın. mutfağı seven yemek yapmayı seven birine destek olursanız çok çok. Mutlu olurum. İstagram hesap için pepecura profıldeki linge tıklayarak takip edebilirsiniz.
Supangle Tarifi Fotoğraflı Yapılışı