Son konular

Supangleli Tavuk Göğsü

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Supangleli Tavuk Göğsü Tanımı İçin Gereçler
125 gram margarin
1 su bardağı un
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
Supangle İçin
2,5 su bardağı süt
Yarım su bardağı şeker
1 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı kakao
1 yumurta sarısı
50 gram bitter çikolata
Yarım su bardağı soğuk su
Üzeri İçin
Kakao

Supangleli Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tereyağımızı tencereye alalım ve eridikten sonra unu koyalım ve kavuralım. Daha sonra sütümüzü ekleyelim ve karıştıralım kaynadıktan sonra ocaktan alalım.
Vanilyamızı ekleyelim ve blenderle karıştıralım. Borcama dökelim ve soğumaya bırakalım soğuduktan sonra dolaba alalım ve 2 3 saat dolapta dinlendirelim.
Supanglesi için bitter çikolatamız hariç bütün materyalleri tencereye alalım ve kaynayana kadar karıştıralım.
Kaynadıktan sonra ocaktan alalım ve çikolatamızı ekleyelim ve eriyene kadar karıştıralım.
Daha sonra suyumuzu ekleyelim ve blender yapalım pürüzsüz bir kıvama gelince dolaptan tavuk göğsümüzü alalım ve üzerine dökelim.
Tekrar dolaba koyalım ve 3-4 saat dinlendikten sonra kakao serpip servis edelim. Afiyet olsun.
 
Üst Alt