Susamlı Ve Çörek Otlu Pişi Tanımı İçin Malzemeler
1 çay bardağı ılık süt
1 çay bardağı ılık su
1 tatlı kasığı şeker
1 çorba kasığı kurumaya
1 çay kasığı tuz
3 çay bardağı un (Fazla eksik olabilir)
Yumuşak 1 hamur olacak
Bulamak için
1 kahve fincanı süt
Susam ve çörekotu
Susamlı Ve Çörek Otlu Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumuşak bir hamur yapılır.
Yarım saat sıcak bir yerde mayalandırılır.
Portakal büyüklüğünde bezeler yapılır.
Bezeler evvel süte sonra susam yada çörekotuna bulanır.
Biraz bekletilip küçük tabak büyüklüğünde açılır 4 modüle kesilir.
Kızgın yağda pişirilir.
Susamlı Ve Çörek Otlu Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 çay bardağı ılık süt
1 çay bardağı ılık su
1 tatlı kasığı şeker
1 çorba kasığı kurumaya
1 çay kasığı tuz
3 çay bardağı un (Fazla eksik olabilir)
Yumuşak 1 hamur olacak
Bulamak için
1 kahve fincanı süt
Susam ve çörekotu
Susamlı Ve Çörek Otlu Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumuşak bir hamur yapılır.
Yarım saat sıcak bir yerde mayalandırılır.
Portakal büyüklüğünde bezeler yapılır.
Bezeler evvel süte sonra susam yada çörekotuna bulanır.
Biraz bekletilip küçük tabak büyüklüğünde açılır 4 modüle kesilir.
Kızgın yağda pişirilir.
Susamlı Ve Çörek Otlu Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı