Sütlü İrmik Tatlısı (Az Gereç Nefis Lezzet ) Tanımı İçin Malzemeler
1 litre süt
9 yemek kaşığı
11 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı tereyağı
Sütlü İrmik Tatlısı (Az Materyal Nefis Lezzet ) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir tencereye sütü dökelim, akabinde şekeri, irmiği ve vanilyayı ek edip, çırpalım ve ocağa alalım karıştırarak pişirelim.
Göz göz kaynayınca tereyağ ekleyelim tereyağ eridiğinde ocaktan alalım.
Fırça yardımı ile borcam tepsiyi yağ sürelim ve tatlımızı borcam tepsiye dökelim, yayalım ve dolaba kaldıralım.
1 saat sonra dilimleyelim ve servise hazır afiyet olsun ☺
Sütlü İrmik Tatlısı (Az Gereç Nefis Lezzet ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 litre süt
9 yemek kaşığı
11 yemek kaşığı şeker
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı tereyağı
Sütlü İrmik Tatlısı (Az Materyal Nefis Lezzet ) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Derin bir tencereye sütü dökelim, akabinde şekeri, irmiği ve vanilyayı ek edip, çırpalım ve ocağa alalım karıştırarak pişirelim.
Göz göz kaynayınca tereyağ ekleyelim tereyağ eridiğinde ocaktan alalım.
Fırça yardımı ile borcam tepsiyi yağ sürelim ve tatlımızı borcam tepsiye dökelim, yayalım ve dolaba kaldıralım.
1 saat sonra dilimleyelim ve servise hazır afiyet olsun ☺
Sütlü İrmik Tatlısı (Az Gereç Nefis Lezzet ) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı