Sütlü Portakallı İrmik Tanımı İçin Materyaller
1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
2 su bardağı süt
8 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
Sütlü Portakallı İrmik Tanımı Yapılışı
Portakal suyu, süt, irmik ve şeker tencereye alınır.
Kaynayana kadar karıştırılarak pişirilir.
Karışımımız piştikten sonra tereyağ ve vanilya eklenerek tekrar karıştırılır.
Üstü tercihe nazaran süslenerek servis edilir.
Kısa müddette hazırlanan biraz ekşi biraz tatlı hoş bir lezzet. Deneyeceklere afiyet olsun.
1 su bardağı taze sıkılmış portakal suyu
2 su bardağı süt
8 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket vanilya
Sütlü Portakallı İrmik Tanımı Yapılışı
Portakal suyu, süt, irmik ve şeker tencereye alınır.
Kaynayana kadar karıştırılarak pişirilir.
Karışımımız piştikten sonra tereyağ ve vanilya eklenerek tekrar karıştırılır.
Üstü tercihe nazaran süslenerek servis edilir.
Kısa müddette hazırlanan biraz ekşi biraz tatlı hoş bir lezzet. Deneyeceklere afiyet olsun.