Sütte Tavuk Kanatları Tanımı İçin Gereçler
1 kg tavuk kanat
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı salça
1 çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Karabiber
Pul biber
Köri
Et çeşnisi
Kimyon
Tuz
Yanına:
10 adet arpacık soğan
1 adet patates
Sütte Tavuk Kanatları Tanımı Yapılışı
Tavuklarımızı geniş bir kaba alıp üzerine tüm baharatları ekliyoruz.
Sıvı yağ ve sütünü de koyup uygunca karıştırıyoruz.
Bu biçimde en az 2 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Daha sonra tepsiye yanmaz kağıt koyup diziyoruz .
Etrafına patates ve doğanda koyup 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirdim.
1 kg tavuk kanat
3 diş sarımsak
1 çay kaşığı salça
1 çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Karabiber
Pul biber
Köri
Et çeşnisi
Kimyon
Tuz
Yanına:
10 adet arpacık soğan
1 adet patates
Sütte Tavuk Kanatları Tanımı Yapılışı
Tavuklarımızı geniş bir kaba alıp üzerine tüm baharatları ekliyoruz.
Sıvı yağ ve sütünü de koyup uygunca karıştırıyoruz.
Bu biçimde en az 2 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Daha sonra tepsiye yanmaz kağıt koyup diziyoruz .
Etrafına patates ve doğanda koyup 180 derecelik fırında kızarana kadar pişirdim.