Tagliatelle Tanımı İçin Gereçler
250 gram tagliatelle
Kaynamış su
Sosu için:
3 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı tereyağ
250 gram doğranmış mantar
1 soğan (ince kıyılmış)
3-4 diş sarımsak (ince doğranmış)
200 gram krema
Tuz, karabiber
Tagliatelle Tanımı Yapılışı
Ölçüsü göz kararı arttırabilirsiniz.
Makarna, 8-10 dk ortası kaynamış tuzlu suda pişirilir ve süzgece alınır.
Başka büyük bir tavada, yağa mantar eklenir ve rengi dönene kadar (suyunu bırakıp çekene kadar) kavrulur.
Akabinde doğranmış soğan ve rende sarımsak eklenir.
Soğanlı karışımın rengi döndükten sonra krema eklenir, 3-4 dk daha pişirilir. Tuz, karabiber eklenir.
Makarna ve sos birleştirilir. Harmanlandıktan sonra servis tabağına alınır.Deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun
250 gram tagliatelle
Kaynamış su
Sosu için:
3 yemek kaşığı zeytinyağ
1 yemek kaşığı tereyağ
250 gram doğranmış mantar
1 soğan (ince kıyılmış)
3-4 diş sarımsak (ince doğranmış)
200 gram krema
Tuz, karabiber
Tagliatelle Tanımı Yapılışı
Ölçüsü göz kararı arttırabilirsiniz.
Makarna, 8-10 dk ortası kaynamış tuzlu suda pişirilir ve süzgece alınır.
Başka büyük bir tavada, yağa mantar eklenir ve rengi dönene kadar (suyunu bırakıp çekene kadar) kavrulur.
Akabinde doğranmış soğan ve rende sarımsak eklenir.
Soğanlı karışımın rengi döndükten sonra krema eklenir, 3-4 dk daha pişirilir. Tuz, karabiber eklenir.
Makarna ve sos birleştirilir. Harmanlandıktan sonra servis tabağına alınır.Deneyecek olan herkese şimdiden afiyet olsun