SoruCevap
Yeni Üye
Tam Kıvamında Konutta Biskrem Tanımı İçin Materyaller
1 kahve fincanı nişasta
125 gram tereyağı 1 yumurta
1 su bardak şeker (200 ml bardak ) pudra şekeri varsa daha yeterli olur
Yarım çay bardağı yoğurt (Daha gevrek olmasını istiyorsanız yoğurt koymayın)
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya
3 su bardağı un (300 ml bardak )
İçi için;
Kahvaltılık çikolata (İlk evvel yağlı kağıt üzerine 1 tatlı kaşı kadar çikolata koyup buzlukta yarım saat dondurun)
Tam Kıvamında Meskende Biskrem Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karıştırma kabına tereyağı, yumurta, şekeri, yoğurt, sıvı yağ, kabartma tozu, vanilya gereçleri ekleyip yoğuralım. Yavaş yavaş un ekleyerek yoğurulur .
Küçük bir modül kopartıp avucunuzun içinde açıp, içine bir modül çikolata koyup kapatıyoruz.
Üzerine bıçağın aksi tarafıyla çizikler atıp, yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz.
Evvelden ısıtılmış 170 derece 15-20 fazla kızartmadan üzeri beyaz kalacak formda pişiriyoruz.
Not püf noktası: Çikolatayı rahatça koyabilmek ve kapata bilmek için evvel çikolatayı birer tatlı kaşığı yağlı kağıt üzerine koyup buzlukta dondurun rahatça içine koymak için. Kesinlikle kahvaltılık çikolata kulanın akışkan olması için.
Tam Kıvamında Meskende Biskrem Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kahve fincanı nişasta
125 gram tereyağı 1 yumurta
1 su bardak şeker (200 ml bardak ) pudra şekeri varsa daha yeterli olur
Yarım çay bardağı yoğurt (Daha gevrek olmasını istiyorsanız yoğurt koymayın)
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya
3 su bardağı un (300 ml bardak )
İçi için;
Kahvaltılık çikolata (İlk evvel yağlı kağıt üzerine 1 tatlı kaşı kadar çikolata koyup buzlukta yarım saat dondurun)
Tam Kıvamında Meskende Biskrem Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Karıştırma kabına tereyağı, yumurta, şekeri, yoğurt, sıvı yağ, kabartma tozu, vanilya gereçleri ekleyip yoğuralım. Yavaş yavaş un ekleyerek yoğurulur .
Küçük bir modül kopartıp avucunuzun içinde açıp, içine bir modül çikolata koyup kapatıyoruz.
Üzerine bıçağın aksi tarafıyla çizikler atıp, yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz.
Evvelden ısıtılmış 170 derece 15-20 fazla kızartmadan üzeri beyaz kalacak formda pişiriyoruz.
Not püf noktası: Çikolatayı rahatça koyabilmek ve kapata bilmek için evvel çikolatayı birer tatlı kaşığı yağlı kağıt üzerine koyup buzlukta dondurun rahatça içine koymak için. Kesinlikle kahvaltılık çikolata kulanın akışkan olması için.
Tam Kıvamında Meskende Biskrem Tanımı Fotoğraflı Yapılışı