Tam Kıvamında Magnolia Tanımı İçin Materyaller
1 litre süt
2,5 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı tepeleme un
1 su bardağı şeker (Çok tatlı sevmiyorsanız biraz azaltabilirsiniz
2 yumurta sarısı
1 paket soğuk krema
1 paket vanilin
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket bisküvi (Ben burçakla yaptım)
Dilediğiniz meyve
Tam Kıvamında Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Un, nişasta ve şekeri tencerede harmanlayın. Yumurta sarılarını ekleyin, çırpma teliyle çırpın. Sonra sütü azar azar ekleyip her seferinde topak kalmayana kadar çırpın.
Topak kalmadığından emin olunca altını açıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Altını kapatıp tereyağ ve vanilin de ekleyerek karıştırın soğumaya bırakın.
Soğuyunca kremayı dolaptan çıkarıp ekleyin, düzgünce çırpın (Kıvamı soğudukça oturacak) burçakları rondodan geçirin.
Bisküvi, muhallebi, meyveleri sıralayarak istediğiniz şekilde cuplara yerleştirin (Ben bir katına kremşanti koydum seviyorsanız ekleyebilirsiniz) dolapta 4-5 saat dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.
1 litre süt
2,5 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı tepeleme un
1 su bardağı şeker (Çok tatlı sevmiyorsanız biraz azaltabilirsiniz
2 yumurta sarısı
1 paket soğuk krema
1 paket vanilin
1 yemek kaşığı tereyağ
1 paket bisküvi (Ben burçakla yaptım)
Dilediğiniz meyve
Tam Kıvamında Magnolia Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Un, nişasta ve şekeri tencerede harmanlayın. Yumurta sarılarını ekleyin, çırpma teliyle çırpın. Sonra sütü azar azar ekleyip her seferinde topak kalmayana kadar çırpın.
Topak kalmadığından emin olunca altını açıp orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin. Altını kapatıp tereyağ ve vanilin de ekleyerek karıştırın soğumaya bırakın.
Soğuyunca kremayı dolaptan çıkarıp ekleyin, düzgünce çırpın (Kıvamı soğudukça oturacak) burçakları rondodan geçirin.
Bisküvi, muhallebi, meyveleri sıralayarak istediğiniz şekilde cuplara yerleştirin (Ben bir katına kremşanti koydum seviyorsanız ekleyebilirsiniz) dolapta 4-5 saat dinlendirip servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.