Tam Kıvamında Sütlaç Tanımı İçin Gereçler
1 lire süt
1 litre su
2 çay bardağı pirinç
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
Nişastayı Eritmek İçin
3 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı süt
Tam Kıvamında Sütlaç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Su ile pirinçler şişene kadar haşlayalım.
Akabinde üzerine sut, nişastalı karışım, şeker ve vanilyayı ekleyerek kaynayana kadar pişirelim.
Sütlacımızı kaselere boşaltalım.
Düzgünce soğuduktan sonra dolapta birkaç saat dinlendirelim ve servise hazır. Afiyet olsun
1 lire süt
1 litre su
2 çay bardağı pirinç
1 su bardağı şeker
1 paket vanilya
Nişastayı Eritmek İçin
3 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı süt
Tam Kıvamında Sütlaç Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Su ile pirinçler şişene kadar haşlayalım.
Akabinde üzerine sut, nişastalı karışım, şeker ve vanilyayı ekleyerek kaynayana kadar pişirelim.
Sütlacımızı kaselere boşaltalım.
Düzgünce soğuduktan sonra dolapta birkaç saat dinlendirelim ve servise hazır. Afiyet olsun