Tane Tane Şehriyeli Pilav Tanımı İçin Materyaller
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı şehriye
1.5 bardak pirinç
3- 3, 5 bardak su
1 adet tavuk bulyon
Tane Tane Şehriyeli Pilav Tanımı Yapılışı
Birinci olarak zeytinyağı ve tereyağını tenceremize eritelim.
Şehriyeleri kızarıncaya kadar bekletelim.
Güzelce yıkadığımız pirinci ekleyelim.
Daha sonra su ve bulyonu ekleyelim.Suyunu çekince pişmiş demektir Afiyet olsun.
1 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı şehriye
1.5 bardak pirinç
3- 3, 5 bardak su
1 adet tavuk bulyon
Tane Tane Şehriyeli Pilav Tanımı Yapılışı
Birinci olarak zeytinyağı ve tereyağını tenceremize eritelim.
Şehriyeleri kızarıncaya kadar bekletelim.
Güzelce yıkadığımız pirinci ekleyelim.
Daha sonra su ve bulyonu ekleyelim.Suyunu çekince pişmiş demektir Afiyet olsun.