Tarhana Çorbası (Kış Aylarında Şifa Deposu) Tarifi İçin Malzemeler
6 su bardağı su
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım yemek kaşığı salça
Tavuk bulyon (İsteğe göre)
Tuz
Tarhanayı açmak için;
1 çay bardağı su
Tarhana Çorbası (Kış Aylarında Şifa Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bir kabın içerisine tarhanayı alıyoruz.
Suyumuzu ekleyip tarhanamızı karıştırıyoruz.
Sonra tencereye yağımız bulyonumuzu salçamızı alıyoruz, güzelce kavuruyoruz.
Soğuk suyumuzu ekliyoruz.
Su kaynamadan suyla açtığımız tarhanamızıda ekleyip pişiriyoruz. Afiyet olsun
Tarhana Çorbası (Kış Aylarında Şifa Deposu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
6 su bardağı su
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
Yarım yemek kaşığı salça
Tavuk bulyon (İsteğe göre)
Tuz
Tarhanayı açmak için;
1 çay bardağı su
Tarhana Çorbası (Kış Aylarında Şifa Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle bir kabın içerisine tarhanayı alıyoruz.
Suyumuzu ekleyip tarhanamızı karıştırıyoruz.
Sonra tencereye yağımız bulyonumuzu salçamızı alıyoruz, güzelce kavuruyoruz.
Soğuk suyumuzu ekliyoruz.
Su kaynamadan suyla açtığımız tarhanamızıda ekleyip pişiriyoruz. Afiyet olsun
Tarhana Çorbası (Kış Aylarında Şifa Deposu) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı