Tavada Hamsi Tanımı İçin Gereçler
1.5 kilo hamsi
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
Mısır unu
1 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı salça
Tavada Hamsi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Merhaba hanımlar.
Hamsileri temizledikten sonra güzelce yıkıyoruz.
Hamsileri derin bir kaba alıp üzerine limonu sıkalım.
Tuz serpip salçayı ekleyip karıştıralım.
Farklı bir tabağa mısır ununu ekleyip hamsileri bulayın.
Bittikten sonra tavaya dizin ,sıvı yağı üstüne gezdirin ,kızarınca kapak yardımı ile çevirin.
Afiyet olsun.
Tavada Hamsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1.5 kilo hamsi
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
Mısır unu
1 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı salça
Tavada Hamsi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Merhaba hanımlar.
Hamsileri temizledikten sonra güzelce yıkıyoruz.
Hamsileri derin bir kaba alıp üzerine limonu sıkalım.
Tuz serpip salçayı ekleyip karıştıralım.
Farklı bir tabağa mısır ununu ekleyip hamsileri bulayın.
Bittikten sonra tavaya dizin ,sıvı yağı üstüne gezdirin ,kızarınca kapak yardımı ile çevirin.
Afiyet olsun.
Tavada Hamsi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı