SoruCevap
Yeni Üye
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo tavuk ciğeri
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
2 adet kuru soğan
3 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2-3 dış sarımsak
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk ciğerlerini kuşbaşı doğrayıp yıkıyoruz.
Tavaya sıvı yağ ekliyoruz.
Ciğerleri kavuruyoruz.
Doğranmış soğan, yeşil biber, kırmızı biber, rendelenmiş sarımsak, pul biber, kekik, karabiber, tuz ekliyoruz.
Arada karıştırarak pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo tavuk ciğeri
1 çay bardağı yarım sıvı yağ
2 adet kuru soğan
3 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
2-3 dış sarımsak
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kekik
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı tuz
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk ciğerlerini kuşbaşı doğrayıp yıkıyoruz.
Tavaya sıvı yağ ekliyoruz.
Ciğerleri kavuruyoruz.
Doğranmış soğan, yeşil biber, kırmızı biber, rendelenmiş sarımsak, pul biber, kekik, karabiber, tuz ekliyoruz.
Arada karıştırarak pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı