Son konular

Tavuk Ciğeri Kavurması

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
2 paket tavuk ciğeri
Yarım soğan
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı karabiber
Pulbiber
4 yemek kaşığı sıvı yağ
Soğan salatası için;
1 adet büyük soğan
Yarım deste maydanoz
İsteğe bağlı tuz
Soğan (Piyaz biçimde doğranmış)
Maydanoz (İnce kıyılmış)
Tuz

Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yıkayıp, süzdüğümüz tavuk ciğerlerini doğrayalım.
Sıvıyağ eklediğimiz tencereye yemeklik doğranan soğanı ekleyelim.
Ardından ciğerleri ekleyelim rengi dönen ciğerlere baharat ve sarımsağı ekleyip, kapağını kapatalım.
Bu evrede sulanacaktır kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirelim.
Suyunu güzelce çekince yağ ölçüsü az ise biraz daha yağ ekleyip, 4 dakika kadar karıştırarak kavuralım.
Soğan salatası için bütün materyaller, doğrayıp karıştıralım.
Soğan salatası ve limon ile lavaşa sarıp, yemenizi tavsiye ederim.
Tavuk Ciğeri Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt