Tavuk Cordon Blue Tanımı İçin Materyaller
1 kilo tavuk göğsü ince kesilmiş ve dövülmüş
6-7 dilim salam
14-15 dilim kaşar peyniri
Kızartmak için yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı galeta unu
1 adet yumurta
1 su bardağı un
Tuz
Tavuk Cordon Blue Tanımı Yapılışı
Kasaptan çok ince kesilmiş ve dövülmüş tavuk göğsü alıyoruz.
Tavukları evvel tuzluyoruz, sonra evvel ince dilim kaşar üstüne salam tekrar üstüne kaşar koyuyoruz ve dikkatlice sarıyoruz.
Sarma süreci bitince tavaya yağı koyup ısıtıyoruz.
Sardığımız tavuk göğüslerini evvel una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartıyoruz.
Ortalama 4-5 dakika da daima çevirerek her tarafını rengi güzelce dönene kadar pişiriyoruz.
Hiç merak etmeyin asla tavuk çiğ kalmıyor.
Yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun
Yanına pilav ve salata ile süper bir konuk yemeği
1 kilo tavuk göğsü ince kesilmiş ve dövülmüş
6-7 dilim salam
14-15 dilim kaşar peyniri
Kızartmak için yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı galeta unu
1 adet yumurta
1 su bardağı un
Tuz
Tavuk Cordon Blue Tanımı Yapılışı
Kasaptan çok ince kesilmiş ve dövülmüş tavuk göğsü alıyoruz.
Tavukları evvel tuzluyoruz, sonra evvel ince dilim kaşar üstüne salam tekrar üstüne kaşar koyuyoruz ve dikkatlice sarıyoruz.
Sarma süreci bitince tavaya yağı koyup ısıtıyoruz.
Sardığımız tavuk göğüslerini evvel una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızartıyoruz.
Ortalama 4-5 dakika da daima çevirerek her tarafını rengi güzelce dönene kadar pişiriyoruz.
Hiç merak etmeyin asla tavuk çiğ kalmıyor.
Yapacak olanlara şimdiden afiyet olsun
Yanına pilav ve salata ile süper bir konuk yemeği