Tavuk Fajita Tanımı İçin Malzemeler
600 gram tavuk fileto
2 tane büyük yağ biberi (kırmızı biber)
3 tane çarliston biberi
1 tane büyük soğan
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 adet lavaş (servis)
Tavuk Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları julyen doğruyoruz. (olduğu kadar ).
Tavayı kızdırdıktan sonra tavukları tavada mühürlüyoruz.
Tüm sebzelerimizi orak orak doğrayıp zeytinyağıyla birlikte tavamıza ekliyoruz.
Sebzeleri de öldürdükten sonra soya sosunu ve baharatları ekleyip 1-2 dk karıştırıp ocağı kapatıyoruz.
Lavaşla birlikte servise hazır.
Afiyet olsun .
Tavuk Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
600 gram tavuk fileto
2 tane büyük yağ biberi (kırmızı biber)
3 tane çarliston biberi
1 tane büyük soğan
2 diş sarımsak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 yemek kaşığı soya sosu
1 çay kaşığı karabiber
1 tatlı kaşığı kekik
1 adet lavaş (servis)
Tavuk Fajita Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavukları julyen doğruyoruz. (olduğu kadar ).
Tavayı kızdırdıktan sonra tavukları tavada mühürlüyoruz.
Tüm sebzelerimizi orak orak doğrayıp zeytinyağıyla birlikte tavamıza ekliyoruz.
Sebzeleri de öldürdükten sonra soya sosunu ve baharatları ekleyip 1-2 dk karıştırıp ocağı kapatıyoruz.
Lavaşla birlikte servise hazır.
Afiyet olsun .
Tavuk Fajita Tanımı Fotoğraflı Yapılışı