Tavuk Göğsü Yemek Tanımı İçin Materyaller
1 biber
1-2 domates
Tavuk göğsü 1 paket
Baharatlar
Karabiber
Pulbiber
Kekik
Tuz
Zeytin yağı yahut olağan sıvı yağ
Kırmızı biber olabilir varsa
Kuru nane koyabilirsiniz
Tavuk Göğsü Yemek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak biberleri 1 dakika pişiriyoruz ve gerisinden tavuk göğsünü dilimleyip tavaya atıyoruz.
Zeytin yağı ile pişirebilirsiniz ve tavuk göğsü ve biber pişene kadar.
Kavuruyoruz tavada daha sonra baharatları atıp dilimlediğimiz domatesleri atıyoruz ve yarım bardak su döküp yemeği 7 dakika orta ateşte pişiriyoruz.
Piştikten sonra limon sıkabilirsiniz ve yemeğe mantarda koyabilirsiniz olmasada olur kaşarpeyniri koyabilirsiniz isterseniz piştikten sonra ve 2 dakika dinlendirip yiyebilirsiniz.
1 biber
1-2 domates
Tavuk göğsü 1 paket
Baharatlar
Karabiber
Pulbiber
Kekik
Tuz
Zeytin yağı yahut olağan sıvı yağ
Kırmızı biber olabilir varsa
Kuru nane koyabilirsiniz
Tavuk Göğsü Yemek Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak biberleri 1 dakika pişiriyoruz ve gerisinden tavuk göğsünü dilimleyip tavaya atıyoruz.
Zeytin yağı ile pişirebilirsiniz ve tavuk göğsü ve biber pişene kadar.
Kavuruyoruz tavada daha sonra baharatları atıp dilimlediğimiz domatesleri atıyoruz ve yarım bardak su döküp yemeği 7 dakika orta ateşte pişiriyoruz.
Piştikten sonra limon sıkabilirsiniz ve yemeğe mantarda koyabilirsiniz olmasada olur kaşarpeyniri koyabilirsiniz isterseniz piştikten sonra ve 2 dakika dinlendirip yiyebilirsiniz.