Tavuk Haşlama (Grip Çorbası) Tarifi İçin Malzemeler
Sıvı yağ (tereyağı da tercih edebilirsiniz)
1 havuç
3 orta boy patates
6 küçük baget
1 soğan
1 diş sarımsak
Kekik
Kimyon
Tuz
Dereotu
Tavuk Haşlama (Grip Çorbası) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçları küp küp doğrayın patatesleri de aynı şekilde doğrayıp tencereye alın yağ ile birleştikten sonra biraz kavurun.
Süzgeç yardımıyla bir tabağa alın sebzelerin yağında tavukları da beri benzer kızartın, onları da aynı tabağa alın.
Soğan sarımsakları tencereye koyup kavurun, çok az kekik tuz ve kimyonlu ekleyin. Soğan ve sarımsağı küçük doğramanızı tavsiye ederim.
Ardından patates havuç ve tavukları da ekleyin karıştırın.
Sıcak suyu da ilave edip kısık ateşte kaynatın.
Piştiğinden emin olduğunuz zaman dereotunu ekleyin ve altını kapatın.
Afiyet olsun
Tavuk Haşlama (Grip Çorbası) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Sıvı yağ (tereyağı da tercih edebilirsiniz)
1 havuç
3 orta boy patates
6 küçük baget
1 soğan
1 diş sarımsak
Kekik
Kimyon
Tuz
Dereotu
Tavuk Haşlama (Grip Çorbası) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Havuçları küp küp doğrayın patatesleri de aynı şekilde doğrayıp tencereye alın yağ ile birleştikten sonra biraz kavurun.
Süzgeç yardımıyla bir tabağa alın sebzelerin yağında tavukları da beri benzer kızartın, onları da aynı tabağa alın.
Soğan sarımsakları tencereye koyup kavurun, çok az kekik tuz ve kimyonlu ekleyin. Soğan ve sarımsağı küçük doğramanızı tavsiye ederim.
Ardından patates havuç ve tavukları da ekleyin karıştırın.
Sıcak suyu da ilave edip kısık ateşte kaynatın.
Piştiğinden emin olduğunuz zaman dereotunu ekleyin ve altını kapatın.
Afiyet olsun
Tavuk Haşlama (Grip Çorbası) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı