Tavuk Kalamar Tanımı İçin Malzemeler
750 gram kadar tavuk göğsü
Sos materyalleri:
1 adet yumurta
1 şişe maden suyu
5 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karbonat
Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğüs etini jülyen doğrayalım.
Sos gereçlerini derin bir kapta güzelce çırpalım. Ve doğradığınız tavukları karışıma ek edip karıştıralım.
Kabın üzerini streç ile kapatalım 2 saat dolapta dinlendirelim.
Dinlenen tavukları sostan alıp kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartalım.Çıtır çıtır tavuklarımız servise hazır.Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
750 gram kadar tavuk göğsü
Sos materyalleri:
1 adet yumurta
1 şişe maden suyu
5 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı karbonat
Tavuk Kalamar Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tavuk göğüs etini jülyen doğrayalım.
Sos gereçlerini derin bir kapta güzelce çırpalım. Ve doğradığınız tavukları karışıma ek edip karıştıralım.
Kabın üzerini streç ile kapatalım 2 saat dolapta dinlendirelim.
Dinlenen tavukları sostan alıp kızgın yağda gerili önlü güzelce kızartalım.Çıtır çıtır tavuklarımız servise hazır.Afiyet olsun
Tavuk Kalamar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı