Tavuk Sulu Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tanımı İçin Malzemeler
6 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı kırmızı mercimek
1 soğan
1 havuç
Tuz
Tavuk Sulu Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tavuk suyumuzu tencereye alıyoruz.
Üzerine soğan ve havucu ek ediyoruz (Büyük büyük doğrayabilirsiniz nasıl olsa blenderdan çekeceğiz)
Havuçlar yumuşamaya başlayınca içerisine mercimeğimizi ekliyoruz.
Mercimekler pişince ocaktan alıp blenderdan çekiyoruz.
Üzerine limon suyu ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Tavuk Sulu Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 su bardağı tavuk suyu
1 su bardağı kırmızı mercimek
1 soğan
1 havuç
Tuz
Tavuk Sulu Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle tavuk suyumuzu tencereye alıyoruz.
Üzerine soğan ve havucu ek ediyoruz (Büyük büyük doğrayabilirsiniz nasıl olsa blenderdan çekeceğiz)
Havuçlar yumuşamaya başlayınca içerisine mercimeğimizi ekliyoruz.
Mercimekler pişince ocaktan alıp blenderdan çekiyoruz.
Üzerine limon suyu ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Tavuk Sulu Mercimek Çorbası (Lokanta Usulü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı