Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı İçin Materyaller
Tavuk için:
1 kilo tavuk göğsü
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Ortası için:
Kuru soğan
Maydanoz
Domates
Marul
Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğüs etini minik küpler halinde doğrayın.
Sıvıyağda tavuklar suyunu salıp çekene kadar pişirin.
Üzerine kırmızı toz biber ve tuz ekleyin. (dilerseniz salçada ekleyebilirsiniz).
Biraz su ekleyin.
Lavaş ekmegimizi tavukların üzerine bastıralım.
İçine tavuk, maydanoz, domates, soğan ve marul ekleyin ve sonra dürüm yapın.
Lavaş Ekmeği Tanımını sayfamda bulabilirsiniz.
Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tavuk için:
1 kilo tavuk göğsü
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Ortası için:
Kuru soğan
Maydanoz
Domates
Marul
Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğüs etini minik küpler halinde doğrayın.
Sıvıyağda tavuklar suyunu salıp çekene kadar pişirin.
Üzerine kırmızı toz biber ve tuz ekleyin. (dilerseniz salçada ekleyebilirsiniz).
Biraz su ekleyin.
Lavaş ekmegimizi tavukların üzerine bastıralım.
İçine tavuk, maydanoz, domates, soğan ve marul ekleyin ve sonra dürüm yapın.
Lavaş Ekmeği Tanımını sayfamda bulabilirsiniz.
Tavuk Tantuni Dürüm Tanımı Fotoğraflı Yapılışı