Tavuk Wrap Tanımı İçin Gereçler
700 gram tavuk göğsü
3 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tavuk baharatı
2 çay kaşığı kırmızı biber tozu
2 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
200 gram un
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tavuk baharatı
2 çay kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı tuz
Rendelenmiş peynir
Marul
Sarımsak sosu
Chilli sosu
4 wrap ekmeği
Tavuk Wrap Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsünü modüllere ayırın. Yoğurdu su, tuz, kırmızı biber, tavuk baharatları, karabiber ve ayçiçek yağı ile birlikte kaseye koyun. Güzelce karıştırın. Tavukları ekleyip bir müddet marine edin.
Un, tuz, karabiber, tavuk baharatı, toz kırmızı biber ve biraz yoğurt karışımını derin bir kaba koyun. Ufalanan bir hamur olacak biçimde karıştırın.
Tavuğu ufalanan un karışımına batırın ve bir yağlı kağıt üzerine koyun. Ekstra çıtırlık için tavuğu tekrar yoğurtlu karışıma ve unlu karışıma batırabilirsiniz.
ir tavada bir kat ayçiçek yağını ısıtın ve tavuğu her iki taraftan yaklaşık 6 dakika kızartın. Büyük wrap ekmeğin üzerine biraz sos dökün ve yayın.
Rendelenmiş peynir, üstüne tavuk modülleri koyun. Üstüne biraz sos sıkın ve rendelenmiş peynir ve marulla bitirin. Sargıyı kapatın.
Bir tavada orta ateşte biraz tereyağı ısıtın. Sargıyı her iki tarafta altın kahverengi olana kadar kızartın.
700 gram tavuk göğsü
3 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tavuk baharatı
2 çay kaşığı kırmızı biber tozu
2 çay kaşığı tuz
1 yemek kaşığı ayçiçek yağı
200 gram un
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı tavuk baharatı
2 çay kaşığı kırmızı biber
1 çay kaşığı tuz
Rendelenmiş peynir
Marul
Sarımsak sosu
Chilli sosu
4 wrap ekmeği
Tavuk Wrap Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsünü modüllere ayırın. Yoğurdu su, tuz, kırmızı biber, tavuk baharatları, karabiber ve ayçiçek yağı ile birlikte kaseye koyun. Güzelce karıştırın. Tavukları ekleyip bir müddet marine edin.
Un, tuz, karabiber, tavuk baharatı, toz kırmızı biber ve biraz yoğurt karışımını derin bir kaba koyun. Ufalanan bir hamur olacak biçimde karıştırın.
Tavuğu ufalanan un karışımına batırın ve bir yağlı kağıt üzerine koyun. Ekstra çıtırlık için tavuğu tekrar yoğurtlu karışıma ve unlu karışıma batırabilirsiniz.
ir tavada bir kat ayçiçek yağını ısıtın ve tavuğu her iki taraftan yaklaşık 6 dakika kızartın. Büyük wrap ekmeğin üzerine biraz sos dökün ve yayın.
Rendelenmiş peynir, üstüne tavuk modülleri koyun. Üstüne biraz sos sıkın ve rendelenmiş peynir ve marulla bitirin. Sargıyı kapatın.
Bir tavada orta ateşte biraz tereyağı ısıtın. Sargıyı her iki tarafta altın kahverengi olana kadar kızartın.