Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı İçin Gereçler
350 gram tavuk göğüs
1 adet patates
1 orta uzunluk soğan
1 su bardağı bezelye
1 yemek kaşığı salça
Tuz,karabiber,pul biber
Zeytinyağı
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Küçük küçük yemeklik doğranan soğan zeytinyağında kavrulur.
Kavrulan soğana küp küp doğranmış tavuklar eklenir ve suyunu salıp çekene kadar pişirilir.
Suyunu çeken tavuklara salça eklenir ve kokusu çıkama kadar kavrulur.
Patates ve bezelyeler eklenir 5 dk kadar kavrulur.
Üzerine isteğe bağlı baharatlar ve sıcak su eklenir pişirilir.Afiyet olsun
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
350 gram tavuk göğüs
1 adet patates
1 orta uzunluk soğan
1 su bardağı bezelye
1 yemek kaşığı salça
Tuz,karabiber,pul biber
Zeytinyağı
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Küçük küçük yemeklik doğranan soğan zeytinyağında kavrulur.
Kavrulan soğana küp küp doğranmış tavuklar eklenir ve suyunu salıp çekene kadar pişirilir.
Suyunu çeken tavuklara salça eklenir ve kokusu çıkama kadar kavrulur.
Patates ve bezelyeler eklenir 5 dk kadar kavrulur.
Üzerine isteğe bağlı baharatlar ve sıcak su eklenir pişirilir.Afiyet olsun
Tavuklu Bezelye Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı