Tavuklu Kaşarlı Wrap Tanımı İçin Materyaller
2 kesim tavuk göğsü
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
1 adet soğan
Tuz
Pul biber
Karabiber
Krema
Yarım tatlı kaşığı köri
Kaşar peyniri
2 adet lavaş
Tavuklu Kaşarlı Wrap Tanımı Yapılışı
Herkese merhaba.
Birinci olarak ısınan tavamıza sıvı yağını döküp julyen doğradığımız tavuklarımızı alalım .
1-2 cins karıştırdıktan sonra kapağını kapatalım.
Tavuklar suyunu bırakıp çekene kadar pişsinler.
Sonra üzerine yemeklik doğradığımız soğanımızı julyen doğradığımız biberlerimizi ekleyelim ve biberler güzelce ölene kadar soteleyelim.
Sonra tuz, karabiber ve pul biberi ekleyelim vd karıştırmaya devam edelim.
Sonra kremanın yarısını ekleyelim akabinde köriyi ekleyelim tekrar yeterlice karıştıralım.
Son olaraktan rendelenmiş kaşarı ekleyelim ölçüsü size kalmış ben bol sevdiğim için biraz fazla koydum.
Lavaşımızı alalım kenarına karışımdan koyup yanlarını kapatarak saralım. (yaprak sarması sarar gibi).
İsterseniz ortasından kesebilirsiniz.
Afiyet olsun.
2 kesim tavuk göğsü
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet yeşil biber
1 adet kapya biber
1 adet soğan
Tuz
Pul biber
Karabiber
Krema
Yarım tatlı kaşığı köri
Kaşar peyniri
2 adet lavaş
Tavuklu Kaşarlı Wrap Tanımı Yapılışı
Herkese merhaba.
Birinci olarak ısınan tavamıza sıvı yağını döküp julyen doğradığımız tavuklarımızı alalım .
1-2 cins karıştırdıktan sonra kapağını kapatalım.
Tavuklar suyunu bırakıp çekene kadar pişsinler.
Sonra üzerine yemeklik doğradığımız soğanımızı julyen doğradığımız biberlerimizi ekleyelim ve biberler güzelce ölene kadar soteleyelim.
Sonra tuz, karabiber ve pul biberi ekleyelim vd karıştırmaya devam edelim.
Sonra kremanın yarısını ekleyelim akabinde köriyi ekleyelim tekrar yeterlice karıştıralım.
Son olaraktan rendelenmiş kaşarı ekleyelim ölçüsü size kalmış ben bol sevdiğim için biraz fazla koydum.
Lavaşımızı alalım kenarına karışımdan koyup yanlarını kapatarak saralım. (yaprak sarması sarar gibi).
İsterseniz ortasından kesebilirsiniz.
Afiyet olsun.