Tavuklu Mantarlı Kaşarlı Makarna

SoruCevap

Yeni Üye
Çözümler
1
Tepkime
57
Yaş
36
Coin
256,936
Tavuklu Mantarlı Kaşarlı Makarna Tanımı İçin Malzemeler
3 4 yemek kaşığı zeytin yağı
1 çay bardağı süt
1 kase mantar (9-10 tane)
Yarım bardak rendelenmiş kaşar
1 tavuk göğsü
Makarna (ben spagetti kullandım)
Tuz, karabiber,kekik,nane

Tavuklu Mantarlı Kaşarlı Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle suyumuzu kaynatıp makarnamızı bir tencerede haşlayalım.
Bir tavayı ısıtalım daha sonra zeytinyağı ve tavuğu koyup yüksek ateşte ısıtalım ki tavuk suyunu salmadan çabucak harlı ateşte pişsin.
Daha sonra mantarımızı koyup pişmesini bekleyelim.
Baharatlarımızı ekleyip karıştıralım ve sütümüzü ekleyelim.
Daha sonra karıştıralım makarnayı tencereden alıp ekleyelim.
En son kaşarları ekleyip 1 2 cins çevirelim ve çabucak sıcak sıcak servis edelim ki kaşar donmasın. Afiyet olsunn. (mutlaka deneyin).
Tavuklu Mantarlı Kaşarlı Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt