Son konular

Tavuklu Mantarlı Volovan

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Tavuklu Mantarlı Volovan Tanımı İçin Materyaller
1 paket milföy
1 adet yumurta
İç harcı için;
500 gram tavuk göğsü
300 gram mantar
1 adet kuru soğan
1 tutam kereviz yaprağı
4-5 yemek kaşığı sıvı yağ
1 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı
1 çay kaşığı kekik
1 çay kaşığı kırmızı toz biber
Yarım tatlı kaşığı tuz
Üzeri için;
Kaşar peyniri rendesi

Tavuklu Mantarlı Volovan Tanımı Yapılışı

Milföy hamurunu fotoğraftaki üzere kesip üst üste yerleştirin. 2 ye bölün.
Tek karesinin içini yuvarlak bir kalıp ya da bardak yardımı ile kesin.
Ortasını aldığınız kısmı başka tam olan modülün kenarlarına çok az su sürüp yapışmasını sağlayarak yerleştirin.
Ortasına çatal ile delikler açın.
Üst kenarlarına çırpılmış yumurtadan sürüp 200 derecede üzeri kızarana kadar pişirin.
Başka taraftan iç harcı hazırlayın.
Küp küp doğranmış tavukları yağda kavurun.
İçine yemeklik doğranmış soğan ve mantarı ekleyip beraberce pişirin.
Baharat ve tuzunu ek edin.
Ben elimin altında var diye kereviz yaprağıda koydum. Koymasanızda olur.
İç piştikten sonra milföylerin ortasına yerleştirin.
Üzerine rende kaşar koyup kaşar peyniri istediğiniz kıvama gelene kadar fırında pişirin. Sıcak servis edin.
 

Similar threads

  • Soru
Etli Volovan Tanımı İçin Malzemeler 400 gram dana kuş başı (tavukta kullanılabilir) 1 orta uzunluk soğan 3 adet yeşil biber 2 adet domates 3 bardak kaynar su 10 adet milföy 1 adet yumurta sarısı 200 gram kaşar peyniri 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber Etli Volovan Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Volovan (Bûch e) Tarifi İçin Malzemeler 6 adet hazır volovan 250 gram mantar 1 baş soğan 1 adet kapya biber 1 adet yeşil kapya biber 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı margarin 1 çay kaşığı tuz Yarım çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 1 tatlı kaşığı salça 2 yemek kaşığı krema Üzeri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Eksiksiz İmgesi İle Kalbinizi Çalacak Tanım Tavuklu Mantarlı Kiş Tanımı İçin Materyaller Hamuru İçin Tereyağ (Soğuk) 120gr Un-180gr Süt (Soğuk) 2 yemek kaşığı Tuz 1 çay kaşığı İç Harcı İçin Tavuk göğüsü (Yaklaşık 200 gr) Mantar-200gr Soğan-1 adet Dereotu (Göz kararı) Karabiber Tuz Sosu İçin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
3
  • Soru
Başamelli Tavuklu Mantarlı Patates (Nefis Lezzet) Tarifi İçin Malzemeler 4 adet patates Sıvı yağ Tuz Tavuklu harcı için; 500 gr kemiksiz pirzola tava Sıvı yağ 1 adet soğan 2 adet yeşil biber 1 adet kırmızı biber 400 gr mantar 2 adet domates 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı salça Yarım su bardağı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Kahvaltılık Sucuklu Mantarlı Patates Tanımı İçin Gereçler 1 kg patates 2 adet kurusoğan Zeytinyağ Tuz Karabiber 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri İç materyaller Yarım kg mantar 2 adet yeşil biber 1 adet kırmızı kapya biber 10 adet ince dilimlenmiş sucuk Tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9
Üst Alt