Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı İçin Materyaller
1 adet patates
1 adet havuç
Yarım karnabahar
Yarım brokoli
1 adet beyaz soğan
1 adet mor soğan
200 gram tavuk göğsü
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsünü küp, öteki zerzevatları de isteğe nazaran doğruyoruz.
Daha sonra evvel tavuğu, sonra soğanları soteliyoruz.
Patatesi, havucu, karnabahar ve brokoliyi de atıp güzelce soteliyoruz.
Kapağını kapatıp, ortada bir karıştırıyoruz.
Sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Akabinde (üzerine yoğurtla) servis edebilirsiniz. Şimdiden ellerinize sıhhat ve afiyet olsun.
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet patates
1 adet havuç
Yarım karnabahar
Yarım brokoli
1 adet beyaz soğan
1 adet mor soğan
200 gram tavuk göğsü
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsünü küp, öteki zerzevatları de isteğe nazaran doğruyoruz.
Daha sonra evvel tavuğu, sonra soğanları soteliyoruz.
Patatesi, havucu, karnabahar ve brokoliyi de atıp güzelce soteliyoruz.
Kapağını kapatıp, ortada bir karıştırıyoruz.
Sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Akabinde (üzerine yoğurtla) servis edebilirsiniz. Şimdiden ellerinize sıhhat ve afiyet olsun.
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı