Tavuklu Sebze Sote

Konuyu Yükselt

theking

Yeni Üye
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
2
Tepkime
15
Puanları
38
Yaş
35
Coin
175,519
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı İçin Materyaller
1 adet patates
1 adet havuç
Yarım karnabahar
Yarım brokoli
1 adet beyaz soğan
1 adet mor soğan
200 gram tavuk göğsü
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pulbiber

Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tavuk göğsünü küp, öteki zerzevatları de isteğe nazaran doğruyoruz.
Daha sonra evvel tavuğu, sonra soğanları soteliyoruz.
Patatesi, havucu, karnabahar ve brokoliyi de atıp güzelce soteliyoruz.
Kapağını kapatıp, ortada bir karıştırıyoruz.
Sebzeler yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Akabinde (üzerine yoğurtla) servis edebilirsiniz. Şimdiden ellerinize sıhhat ve afiyet olsun.
Tavuklu Zerzevat Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt